KIEMELT PARTNER
KIEMELT MÉDIAPARTNERKIEMELT MÉDIAPARTNERKIEMELT MÉDIAPARTNER
HOGYAN DÖNT A DÖNTÉSHOZÓ 2014-BEN?


Átfogó és részletes tükörkép a vezetőkről! Ki és mi befolyásolja a döntéshozókat? Milyen információkra alapozva születnek a vezetői és tulajdonosi döntések? Mi határozza meg a döntéshozatalt? Milyennek látják magukat a vezetők?

Mitől félnek
és mi inspirálja őket? Mi jelent leginkább problémát számukra, s miként oldják meg azokat? Hogyan hoznak döntéseket?

Többek közt ezekre keresi a választ ismételten a DEVISE Hungary kutatása magyar, illetve - angol nyelvű kérdőívvel - nemzetközi szinten. Célcsoportját az üzleti életben, a nonprofit szektorban, a közszférában, a kisvállalkozásoknál és a nagyvállalatoknál dolgozó vezetők, s a cégtulajdonosok képezik. A kutatás első részmegállapításai a Forbes Magyarország áprilisi számában kerültek nyilvánosságra. 
A 2010/2011 fordulóján készített hasonló kutatás - Harvard Business Review magyar kiadásában megjelent - főbb konklúzióit itt olvashatja.
 
Miért érdemes 11,5 percet rászánnia jelen kutatási kérdőív kitöltésre?
  • Megkapja a kutatás eredményeit összefoglaló elemző tanulmányt térítésmentesen, így betekintést nyerhet más döntéshozók helyzetébe. 
  • DÖNTÉSHOZÓK FÓRUMA exkluzív 2015. évi konferenciáján 30% kedvezménnyel vehet részt. Itt tovább árnyaljuk a felmérés eredményét. 
  • "A vezető személyes márkája" programon 25% kedvezménnyel vehet részt.
  • Egy alkalommal 25% kedvezménnyel vehet igénybe vezetői coachingot Dara Pétertől.
  • Az egyedülálló Innermetrix ADVanced Insights vezetői személyiségvizsgálati profil segítségével 25% kedvezménnyel kaphat objektív képet önmagáról, döntéshozataláról, tehetségeiről, motivációiról, hogy még jobb döntéseket hozzon munkájában és magánéletében a jövőben.
  • A kedvezmények igénybevételének feltétele, hogy a felmérés végén megadja személyes adatait.

A kutatás szakmai és statisztikai kérdésből áll. Több helyen lehetősége van a felkínált válaszokon kívül az "egyéb:" választ megjelölni. Ezeknél kérjük írja be válaszát, ellenkező esetben nem tud tovább haladni. Felhívjuk figyelmét, hogy kitöltés közben bármely okból történő 60 percen túli inaktivitás esetén a rendszer biztonsági okból automatikusan kilépteti. Ezért javasoljuk a bal alsó sarokban látható "Később visszatérek" gombra kattintva elmenteni a "félkész" kérdőívet, így később ugyanott folytathatja a kitöltést, ahol abbahagyta. 

Kérjük vegyen részt Ön is a kutatásban! A kitöltést a lap alján található "Következő" gombra kattintással kezdje el!

DARA PéterD A R A    P é t e r

ügyvezető igazgató
coach, tanácsadó
c. egyetemi docens
DEVISE Hungary


31 kérdés van ebben a kérdőívben